-
2nd Bře 10

Cassie Scerbo je divákům známá díky roli Brooke ve filmu „Bring It on: In It to Win It“. Co ale o ní není cassiescerbotolik známo je to, že k žádné scéně nepoužila zástup, což znamená, že když to filmová Brooke rozjela na scéně, tak to opravdu udělala samotná Cassie. Je výborná zpěvačka a tanečnice, což dokazuje vítězství na mistrovství světa v Hip Hopu v roce 2001. Jako tanečnice se předvedla i ve snímku „Dance revolution“. Po něm přišla role rodinného filmu „Soccer Mom“. Dalšími rolemi Cassie jsou prozatím neodvysílané snímky „Not Another Not Another Movie“ a „Bleachers“.

 

  

 

 

Filmografie:

  • Bleachers
  • Not Another Not Another Movie (2010)… Ursela
  • Make it or break it (2009-2010) …. Lauren Tanner
  • 10 Things I Hate About You …. Lauren – The Winner Takes It All
  • CSI Miami (2010) ……. Hillary Swanson – Spring Breakdown
  • Soocer Mom (2008) … Tiffany
  • Bring It: In It To Win It (2007) … Brooke
  • Dance Rebolution (2006-2007) …. Slumber Party Girl
  • Natural Born Komics (2007) ….Montana
  • Arwin! (2007) … Cassie – Pilot
  • Hitters Anonymous 2005) …. Young Leah

Search

Epizody a titulky

web prekladatelu
2x20 - Worlds Apart

Video z 1. série

Shoutbox


Loading

WP Shoutbox
Název
Webová stránka
Message
Smile

Připojte se!




Narozeniny

Nejbližší narozeniny:

Narozen(a):


Do narozenin zbývá:

Anketa

Spřátelené weby

Kreatin monohydrát pro objem svalů a sílu